Product Prijs
Voor altijd twee Paperback € 19,00
De gynaecoloog Paperback € 20,00
De gynaecoloog E-book € 9,50
Verborgen Praktijken Paperback € 20,00
Verborgen Praktijken E-book € 9,50
Verloren Paperback € 17,50
Laatste spreekuur Paperback € 21,00
Laatste spreekuur E-book € 12,75

Laatste spreekuur

Genre: Literaire thriller

Charlotte Maas weigert de gevolgen te overzien, nu ze in de rechtszaal door een verdachte voor moordenaar is uitgemaakt. Ondanks dat hier geen bewijs van is, wordt ze toch door het ziekenhuis op non-actief gezet en sluit ze zichzelf af voor de buitenwereld. Manon, haar beste vriendin, bekommert zich om haar. 

Door herhaaldelijke gebeurtenissen weet Charlotte dat het verleden haar niet met rust zal laten. Om haar dierbaren te beschermen gaat ze een emotionele grens over in de hoop dat ze hiermee eindelijk haar doel bereikt. 

Laatste spreekuur is het derde en laatste deel in de trilogie met Charlotte Maas in de hoofdrol. Eerder uitgebrachte delen zijn: De gynaecoloog en Verborgen praktijken. Alle delen zijn afzonderlijk van elkaar te lezen. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Rating: 5 sterren
4 stemmen

Verloren

Genre: Non-fictie

In de ogen van kennissen en vrienden is hij een vriendelijke, vrijgevige man, maar achter zijn charmante uitstraling gaat een leven vol leugens en bedrog schuil. Hij heeft een dochter uit zijn eerste huwelijk dat drie jaar stand houdt. Naar het kind kijkt hij nauwelijks om. 

Wanneer zij volwassen is, krijgt ze zijn aandacht. Maar is dit wel de aandacht die zij wil? Beloftes lijken te mooi om waar te zijn. De familiebanden worden aangetrokken en zij geniet van zijn aanwezigheid. Totdat zij op een belangrijke gebeurtenis totaal wordt genegeerd; ze wordt toch weer wantrouwend. 

Pas als ze een interview van hem leest in de krant, waarin keihard staat dat hij géén kinderen heeft, verbreekt ze definitief het contact.

Een paar jaar later ontvangt ze een verontrustend telefoontje van de gemeente, waardoor haar hele wereld op zijn kop staat. 


Verborgen praktijken

Genre: Misdaadroman

Het vervolg op De gynaecoloog tevens ook als losstaand boek te lezen. 

 

Wanneer Charlotte, een fertiliteitsarts, door iemand uit haar verleden wordt bedreigd, neemt ze dit in eerste instantie niet al te serieus. Totdat haar beste vriendin Manon in coma raakt en ze ontdekt dat dit geen toeval kan zijn. Vanaf dat moment zet ze alles op alles om aan de eisen van het dreigement te kunnen voldoen. Dat ze daarbij medisch-ethische regels moet overtreden, lijkt haar niet te hinderen. Bovendien realiseert ze zich dat ze iets in handen heeft gekregen waar ze meer mee wil doen.

Door haar verborgen praktijken raakt Charlotte iedereen die haar dierbaar is kwijt. Op het moment dat haar wereld instort, wordt ze er ook nog ingeluisd.

Rating: 4.25 sterren
4 stemmen


Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

De gynaecoloog

Genre: Thriller

Wanneer Charlotte in het ziekenhuis wakker wordt na wat in eerste instantie een kleine ingreep zou zijn, krijgt ze de schrik van haar leven. Zonder enig overleg is haar baarmoeder verwijderd. De reden is vooralsnog aannemelijk totdat blijkt dat haar baarmoeder nooit is terecht gekomen in het laboratorium voor pathologisch onderzoek. Gynaecoloog Iris, die de operatie heeft verricht, beweert dat het laboratorium een fout heeft gemaakt. Charlotte is niet overtuigd en gaat samen met haar vriendin Manon, die ook werkzaam is in het ziekenhuis als gynaecoloog, op onderzoek uit. Ze komen erachter dat er meerdere baarmoeders zijn verdwenen tijdens operaties die Iris heeft verricht. Charlotte en Manon starten – niet zonder gevaar - een eigen onderzoek. Wie waren Iris haar patiënten? Wat gebeurde er met de verwijderde baarmoeders? Wie zit hierachter? Als er een gruwelijke moord plaatsvindt is er geen weg meer terug en zal Charlotte alles op alles zetten om de waarheid aan het licht te brengen.Voor altijd twee

Genre: Non-fictie

Als Rob en Anna de moed opgeven om ooit nog kinderen te krijgen nadat ze heel wat ziekenhuisprocedures hebben doorlopen, wordt Anna toch nog zwanger. Er volgt een voorspoedige zwangerschap met een wel heel dubbel einde. 

In de jaren na de bevalling komt Anna met grote regelmaat terug in het ziekenhuis. Hierbij krijgt ze te maken met hele andere aspecten van de afdeling gynaecologie. Er is een verbintenis en opnieuw een verwerking.

Een boek met een lach en een traan waar veel gezinnen zich in kunnen herkennen.

Rating: 5 sterren
4 stemmen

Door rood verbonden

Genre: Spanning

De overgangsperikelen bij vier verschillende vrouwen verdwijnen op de achtergrond wanneer zijn spontaan een week op vakantie gaan in Drenthe. Een week van begrip en ontspanning. Maar is alles wel zoals het lijkt? Of speelt er iemand een spel?

Lukt het Anna, Barbara, Carolien en Diana om hun laatste troef geheim te houden?

Een verhaal vol spanning, seks en vriendschappen.

Let op: Voor de lezers van mijn andere boeken; dit boek is iets anders dan je van mij gewend bent. Dit komt mede omdat het boek is uitgebracht bij een andere uitgeverij. 

Dit boek is alleen nog via deze website beperkt verkrijgbaar via onderstaande button,


Laatste kans

Door rood verbonden, gesigneerd exemplaar

€ 18,95 € 9,50
Laatste kans

Door rood verbonden, gesigneerd exemplaar

€ 18,95 € 9,50

De laatste exemplaren!!!

Bestel hier een gesigneerd exemplaar met korting. Alleen via deze website verkrijgbaar. Exclusief verzendkosten.