Product Prijs
Voor altijd twee Paperback € 18,50
Door rood verbonden Paperback € 19,50
Door rood verbonden E-book € 7,95
De gynaecoloog Paperback € 19,00
De gynaecoloog E-book € 9,50

De gynaecoloog

Genre: Thriller

Wanneer Charlotte in het ziekenhuis wakker wordt na wat in eerste instantie een kleine ingreep zou zijn, krijgt ze de schrik van haar leven. Zonder enig overleg is haar baarmoeder verwijderd. De reden is vooralsnog aannemelijk totdat blijkt dat haar baarmoeder nooit is terecht gekomen in het laboratorium voor pathologisch onderzoek. Gynaecoloog Iris, die de operatie heeft verricht, beweert dat het laboratorium een fout heeft gemaakt. Charlotte is niet overtuigd en gaat samen met haar vriendin Manon, die ook werkzaam is in het ziekenhuis als gynaecoloog, op onderzoek uit. Ze komen erachter dat er meerdere baarmoeders zijn verdwenen tijdens operaties die Iris heeft verricht. Charlotte en Manon starten – niet zonder gevaar - een eigen onderzoek. Wie waren Iris haar patiënten? Wat gebeurde er met de verwijderde baarmoeders? Wie zit hierachter? Als er een gruwelijke moord plaatsvindt is er geen weg meer terug en zal Charlotte alles op alles zetten om de waarheid aan het licht te brengen.


 

Genre: Non-fictie

Als Rob en Anna de moed opgeven om ooit nog kinderen te krijgen nadat ze heel wat ziekenhuisprocedures hebben doorlopen, wordt Anna toch nog zwanger. Er volgt een voorspoedige zwangerschap met een wel heel dubbel einde. 

In de jaren na de bevalling komt Anna met grote regelmaat terug in het ziekenhuis. Hierbij krijgt ze te maken met hele andere aspecten van de afdeling gynaecologie. Er is een verbintenis en opnieuw een verwerking.

Een boek met een lach en een traan waar veel gezinnen zich in kunnen herkennen.


Genre: Spanning

De overgangsperikelen bij vier verschillende vrouwen verdwijnen op de achtergrond wanneer zijn spontaan een week op vakantie gaan in Drenthe. Een week van begrip en ontspanning. Maar is alles wel zoals het lijkt? Of speelt er iemand een spel?

Lukt het Anna, Barbara, Carolien en Diana om hun laatste troef geheim te houden?

Een verhaal vol spanning, seks en vriendschappen.

Let op: Voor de lezers van De gynaecoloog en of Voor altijd twee, dit boek is iets anders dan je van mij gewend bent. Dit komt mede omdat het boek is uitgebracht bij een andere uitgeverij. 

Sale!

Door rood verbonden

€ 18,95 € 12,50
Sale!

Door rood verbonden

€ 18,95 € 12,50

Bestel hier een gesigneerd exemplaar met korting. Alleen via deze website verkrijgbaar. Inclusief verzendkosten.