Saskia van Mieghem (1967) geboren en getogen in Eindhoven,

gehuwd en moeder van twee kinderen. 

Schrijven deed ze al van kinds af aan, na het verlies van één

van haar tweeling (2003) heeft ze besloten om een boek te schrijven.

Dit resulteerde in haar debuut: Voor altijd twee in 2015 bij uitgeverij AquaZZ

Twee jaar later verscheen haar eerste fictie boek: Door rood verbonden bij een andere uitgeverij.

Niet helemaal tevreden ging ze voor het derde boek terug naar uitgeverij AquaZZ, waar in mei 2018 haar derde boek verscheen: De gynaecoloog, genre: thriller. 

In oktober 2019 verschenen er maar liefst twee boeken. 

Verborgen praktijken; genre: misdaadroman, een vervolg op De gynaecoloog,wat zowel als serie te lezen, maar ook heel goed los van elkaar. Wil je meer weten over de personages dan is het raadzaam om te starten met ´De gynaecoloog´.

Verloren is haar vijfde boek, waarbij ze bewust heeft gekozen om dit boek tegelijkertijd uit te brengen met Verborgen praktijken. Verloren, waarvan het genre: non-fictie is een verhaal wat ze tussen alle bedrijven door heeft geschreven. Een pittig en misschien wel heftig verhaal met een vleugje humor. 

Na het succes van De gynaecoloog en Verborgen praktijken heeft ze besloten een derde en tevens laatste deel te gaan schrijven in deze serie. Ook dit boek zal als losstaand boek gelezen kunnen worden. Het belooft in ieder geval spannender dan ooit te worden. Wordt verwacht mei 2021.

Door rood verbonden, is alleen nog maar via deze website verkrijgbaar. Het boek wordt herschreven en in een nieuw jasje gestoken. Verwacht  2021.