Reactie plaatsen

Reacties

Ans Stier
7 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd. Op de valreep doe ik graag mee voor het boek Door Rood Verbonden (De Gynaecoloog staat al te pronken in mijn boekenkast). Ik dacht ergens gelezen te hebben dat de twee personen op de cover (oud)collega's van u waren.

Samantha van Aalst
7 maanden geleden

Ik zou heel graag het boek de gynaecoloog willen winnen.
Ik ben zelf verpleegkundige en als ik naar de cover kijk, denk ik niet dat ik iets bijzonders zie aan het “medische/ziekenhuis aspect” dus ik denk dat het bijzondere dan moet zijn dat er een persoonlijk tintje in verstopt zit. Wat, daar ben ik nog niet achter.

Caroline Goevaerts
7 maanden geleden

De 2 personen op de kaft zijn geen vreemden voor jou, dat is het bijzondere! Als ik win, ga ik natuurlijk voor 'de gynaecoloog'

Marijke Duchamps
7 maanden geleden

Ik heb nog geen enkel boek van jou gelezen, maar toen ik onderzoek deed, zag ik een verband met je andere boeken. Dus ik denk dat de cover van De gynaecoloog, iets te maken heeft met je vorige boeken en iets wat je zelf hebt meegemaakt. Nu ben ik nog nieuwsgieriger en maakt het me zelfs niet uit welk boek ik graag wil winnen. Ben er zeker van dat ze allemaal een geweldig verhaal hebben.
Ben heel nieuwsgierig .. !

Marijke Duchamps
7 maanden geleden

Heel graag wil het boek de gynaecoloog winnen.
Ik heb geen flauw idee wat ik uit de kaft moet opmaken, maar me wel meteen opvalt is dat deze 2 mensen mekaar troostend vastnemen. Echter zal ik het pas weten als ik deze medische thriller heb gelezen en misschien heb ik er dan weer een favoriete auteur bij.

De Schrijver Nancy
7 maanden geleden

De foto beeldt jou en je partner uit na het het slechte nieuws ivm één van de baby's van je tweeling.

Lianne Clappers
7 maanden geleden

De kaft is erg mooi. Het zijn 2bekenden van u. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en doe graag mee!

Hasso Hofstede
7 maanden geleden

Beide mensen op de omslag zijn bekenden van u.

Marieke da Conceicao
7 maanden geleden

Ik weet niet of je een zus hebt maar ik ga gokken dat je er samen met uw zus op staat. (Graag het boek voor altijd twee mocht ik winnen ;-))