Reactie plaatsen

Reacties

Kelly steyls
2 jaar geleden

Al jouw boeken staan al een tijdje op mijn planken in hebban app. Medische thrillers spreken mij enorm aan dus ik loot heel graag mee voor Het laatste spreekuur

Neeltje Vrieling-Doggen
2 jaar geleden

Ik doe graag mee met je winactie! Je boeken klinken goed en ik heb ze op mijn Hebban Wil ik lezen lijst gezet. Leuk, een spannend boek dat zich in medische wereld afspeelt!

Joke
2 jaar geleden

Ik ben wel benieuwd naar deze 3 boeken. Heb wel eens wat geprobeerd van Robin Cook ,ook medisch, maar kon me niet echt boeien dus wie weet ...

Anneke Sikkink
2 jaar geleden

Ik heb nog nooit iets van je gelezen, het lijkt me een boek dat zich in de medische wereld afspeelt en mij dochter heet ookSaskia; drie redenen waarom ik heel nieuwsgierig ben geworden, dus ik loot graag mee!

Ans Stier
2 jaar geleden

Ik loot graag mee voor het laatste spreekuur. De twee andere heb ik hier liggen en wil graag alle drie achter elkaar lezen dan zit je er lekker in en heb je de meeste diepgang.

De Temmerman Lieslot
2 jaar geleden

Beste Saskia, mijn dochters zeggen dat ik boekenverslaafd ben ;), zelf hou ik het bij een boekenworm zijn. Toch heb ik helaas nog geen enkel boek van jouw gelezen. Het zou dus heel fijn zijn om via ' Laatste spreekuur' kennis te maken met jou als auteur.

monique van bruysel
3 jaar geleden

beide vrouwen hebben hetzelfde operatiepak aan en dezelfde haarbescherming

Sissy
3 jaar geleden

Alle kaften bevatten attributen van je kinderen

Janine
3 jaar geleden

alle boeken geven per stuk uren leesplezier