Add comment

Comments

Tanneke Burggraaff
a year ago

De gynaecoloog vond ik een prachtig boek. Verborgen praktijken heb ik als manuscript voor je mogen lezen en corrigeren. Het uiteindelijke resultaat zou ik heel graag gesigneerd in mijn kast willen hebben en nogmaals genieten van dit prachtige boek.

Paula Blok
a year ago

Heb zo genoten van de gynaecoloog. Zou daarom graag Verborgen praktijken winnen. Heb voor altijd twee in 1 ruk uitgelezen. Daarom je twee laatste boeken op mijn verlanglijsteje voor dit jaar.

Mirjam
a year ago

Ik ben zelf werkzaam in de zorg en daarom extra geïnteresseerd in "verborgen praktijken" maar ook "De Gynaecoloog" staat op mijn wil-ik-lezen lijstje. Dus doe ik graag mee aan deze toffe winactie.

Lieslot De Temmerman
a year ago

De Gynaecoloog staat al een tijdje op mijn 'wil ik nog lezen' lijstje. De cover van Verborgen praktijken triggert me en heb ik met plezier toegevoegd aan het nog te lezen lijstje. Ben dus heel benieuwd naar beide boeken en ze zouden een hele mooie plek krijgen in mijn nieuwe boekenkast. Dankjewel voor deze mooie actie.

Mirriam Bakker
a year ago

De Gynaecoloog vond ik geweldig dus waag graag een kans om Verborgen praktijken te winnen want daar ben ik nog niet aan toe gekomen om te lezen.

Karine De Gendt
a year ago

Net bij het snuisteren op het www op je boeken gestuit. De Gynaecoloog lijkt me echt een boek dat je als thrillerfan moet gelezen hebben. Nu ik mijn examens er op heb zitten als werkstudent, zou het bijzonder zijn moest ik deze winnen. Je krijgt natuurlijk een recensie in ruil en de vermelding op mijn sociale mediakanalen. Ik wens je nog heel veel schrijfplezier toe. Succes!

Annie
a year ago

Ik heb in Nederland achter je boeken gaan zoeken ,maar vond ze niet daarom waag ik mijn kans langs hier om een boek van u te kunnen lezen

Anneke Goetelen
a year ago

Ik ben nog niet bekend met je boeken, dit lijkt me een mooie kans om kennis te maken met uw werk. Het boek dat met het meeste aanspreekt is "De gynaecoloog" , maar ik ben ook benieuwd naar je andere boeken. Graag waag ik mijn kans voor deze winactie.

Corinne Bruinstroop
a year ago

Het boek de gynaecoloog lijkt mijn enorm spannend en zou daar graag kans opmaken. Ook een leuke manier om met een nieuwe schrijver kennis te maken.

Sabrina
a year ago

Ik vind de gynaecoloog nooit echt leuk, maar ik ben heel benieuwd naar het verhaal van het boek "De gynaecoloog".