Reactie plaatsen

Reacties

Angela
2 maanden geleden

Een thriller, mijn favoriete genre. Een goed boek begint voor mij met een opvallende cover. De cover van het boek maakt me meteen nieuwsgierig. Wat is er aan de hand, wat is er gebeurd ? Als de cover goed zit, lees ik de achterzijde. Wat een bizar fenomeen. Al heb ik wel ooit eerder een boek gelezen over organen die verdwenen. Zou dit overeenkomstig zijn? Weer wekt het vragen op, iets wat voor mij belangrijk is. Komen er geen vragen op, dan heb ik weinig behoefte om een boek te lezen.
Dan door naar de preview van de eerste bladzijde. Duidelijk beschreven op een fijne manier. Meteen spanning, dat heb ik het liefst.

Ik zeg ja! Ik ben nieuwsgierig geworden! (PS ik deel via Twitter).

Reageer
Cindy
2 maanden geleden

Boeken heb je nooit genoeg, zalig die geur van onaangeraakte bladzijden, de geur van een nieuw verhaal waar je weer helemaal in mee kan... een schrijver of schrijfster die je tot nog toe niet las, kan je verbazen, ontroeren misschien je zelfs koud laten maar dat maakt elk nieuw boek weer zo spannend en uitdagend... dus als je me de vraag stelt, ‘wil je dit boek lezen’.... Dan zeg ik heel graag ‘ja’!

Reageer
Tanja ogiers
2 maanden geleden

Hallo
Graag doe ik mee om jou boek te winnen.
Het lijkt me super leuk om het te lezen na al wat ik al op facebook zag verschijnen erover.
Ik ken jou nog niet dus zou een ideale kans zijn om je stijl te leren kennen en ik ben dol op thrillers.
Lieve lezende groetjes

Reageer
Anniette Kerver
2 maanden geleden

Inderdaad doe Ik graag mee Met dit spannend boek. Door omstandigheden kon Ik niet naar de signeersessie bij de boekhandel Dus Hopelijk meer geluk

Reageer
Caroline Goevaerts
2 maanden geleden

binnenkort begint de vakantie. Tijd om lekker te genieten in mijn tuin van een spannend boek. Dit boek lijkt me wel te beantwoorden aan die omschrijving. Ik duim dus dat ik win :-)

Reageer
bianca couwenberg
2 maanden geleden

graag wil ik mee doen aan je actie om de gynaceloog te winnen. ik ben nog onbekend met jou boeken dus dit is een ideaal moment om het eens te lezen

Reageer
Joan
2 maanden geleden

Dit boek lijkt me een spannend en boeiend verhaal. Erg benieuwd hoe het verder gaat. Dus maak graag kans om het te winnen.

Reageer
Jolanda van Veen
2 maanden geleden

Dit boek lijkt me geweldig. Ik ben dol op thrillers. En als ik hem gelezen heb, geef ik hem aan mijn vriendin Monique Langkamp die een echte leeswurm is

Reageer
Cisca Schoon
2 maanden geleden

Ik ben wel heel benieuwd naar een boek van jou hand. En aangezien thrillers helemaal mijn ding is, wil ik hem heel graag lezen.

Reageer
Annemiek cornet
2 maanden geleden

Een schrijfster die ik nog niet ken. Zeer welkom!!!

Reageer